2024. április 20., szombat
FONTOS

Baleset Zsadánynál, könnyű sérüléssel

Zsadány külterületén, 2022. június 4-én 7 óra 45 perc körül árokba sodródott és fának ütközött egy személygépkocsi. Az autó vezetője Sarkadkeresztúr felől Zsadány irányába tartott, de nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott, ezért történt a baleset. A férfi és utasa is megsérült, mindketten könnyű sérülést szenvedtek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 22 éves orosházi férfi ellen, mert 2022. június 4-én 3 óra 30 perc körül Orosházán, a Szent István utcában meglopott egy 20 éves fiatalembert. Leszólította őt és társait azzal, hogy cigarettát kért, majd a fiatal nyakából leakasztott egy hangszórót és elvitte. A gyanúsítottat a rendőrök elfogták, a hangszórót pedig a közelben, egy bokor alatt megtalálták, így a tulajdonosa visszakapta.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának rendőrei 2022. június 4-én délelőtt ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak egy nőt. Békéscsabán, a Nagy Sándor utcában állították le. Személygépkocsival közlekedett és a helyszínen, valamint a rendőrségen végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …