2024. április 20., szombat
FONTOS

Két baleset történt Békés megyében

Békés megyében 2022. június 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A 47-es főúton, Körösladánynál egy balra kanyarodó személygépkocsi összeütközött az őt előző autóval. A kanyarodó autó két utasa, egy felnőtt és egy gyermek megsérült. A nő könnyű, a 4 éves fiú súlyos sérülést szenvedett.

A Vésztő és Körösújfalu közötti úton 18 óra 30 perc körül letért az útról, fának és közlekedési táblának ütközött, majd az út melletti árokban állt meg egy utánfutós személygépkocsi. A jármű vezetője könnyebben megsérült.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2022. június 9-én délelőtt belépésre jelentkezett egy egyiptomi állampolgár. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a vezetői engedélye nem eredeti. A 35 éves férfit előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt eljárás indult ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. június 9-én a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának elfogatóparancsa alapján őrizetbe vett egy szigethalmi férfit. Az 55 éves férfit azért keresték, mert járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt bíróság elé kell állnia.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …