2024. július 23., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 06. 15.

Témák:

– Tapodi Krisztiánt és Aleksza Jánost szentelte diakónussá szerda délelőtt, Gyulán Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök. Ez az esemény adott apropót az egyházmegyei papság hagyományos, éves találkozójának, illetve most zajlott az olajszentelés szertartása, de köszöntötték a jubiláns papokat is.

– Négy különböző sportágban, labdarúgásban, kézilabdában, kosárlabdában és röplabdában mérettették meg magukat az ország legjobb diákjai Gyulán és Békéscsabán. Az Összevont Labdajátékok Országos Döntőjében az ötödik, hatodik osztályos tanulók versenyeztek.

– Szabályosság és példamutatás. Ez a két dolog fontos ahhoz, hogy a nyári szünetben mindenki biztonságosan hazaérjen. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai ebben az időszakban többek között a fürdőzés veszélyeire is felhívják a figyelmet.

– Idén első alkalommal rendezték meg a Batyus Pikniket Törökzugban, a Wesselényi-tó partján. Az eseményt hagyományteremtő szándékkal indították el, a szervezők célja a lakótelepi közösségek erősítése volt.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 07. 09.

Témák: – Július 15-én elkezdődik a már hagyományos Hetedhét Játékváros Gyulán. Kedden elkezdődtek az előkészületek …