2022. szeptember 27., kedd
FONTOS

Baleset Orosházán, ittas sofőrök Békésben

Orosháza külterületén 2022. június 18-án 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi, figyelmetlensége miatt lehaladt az útról és egy fának ütközött a járművel. A mentők a 24 éves férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. június 18-án 1 óra 30 perc körül Vésztőn, a Kossuth utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 31 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrőrsön végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

Pusztaföldváron, a Kossuth utcában 2022. június 18-án 17 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője anyagi káros balesetet okozott. A balesetben senki nem sérült meg, de a 67 éves férfinél felmerült az ittasság gyanúja. A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Az időjárás változásával a rendőrség a biztonságos közlekedésre figyelmeztet

  Ősszel, amikor megváltozik az időjárás, közlekedési, baleset-megelőzési tanácsokat adnak a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. …