2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Megyei strandkézilabda bajnokságot rendeztek a várfürdőben

A megyei strandkézilabda bajnokság első állomásának adott otthont vasárnap Gyula. 2021-ben csupán csak egy fordulót rendeztek meg Dánfokon, a tavalyi, két napos rendezvénynek akkora sikere volt, hogy idén két fordulósra szervezték ezt a tornát. Az első ilyen esemény helyszíne a Gyulai Várfürdő volt. A vasárnapi Várfürdő Kupán két férfi és hat női csapat indult. A csorvásiak egy felnőtt és egy ifi gárdával érkeztek Gyulára.

Az eseményen elhangzott, a kézilabdában a nyár a pihenés és a regenerálódás időszaka. A strandkézilabdával a kikapcsolódás mellett a kapcsolattartást tűzték ki célul.

A férfiak két mérkőzésen döntöttek a helyezésekről. A Szeszpanyol győzött megelőzve a Gyulai SE csapatát. A nőknél a Csorvási Ifi végzett a dobogó alsó fokán. A döntőt az újkígyósi Homoki Viperák játszották a csorvási felnőtt csapattal. Egy-egy félidőt engedtek egymásnak a felek, majd a szétlövés döntött. Itt végül a Homoki Viperák győztek és ezzel megnyerték a Várfürdő Kupát.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …