2024. április 19., péntek
FONTOS

Közlekedési rendőrök versenyeztek Orosházán

Elméleti feladatokkal, ügyességi pályával és egy forgalmas kereszteződéssel várták a szervezők azt a 29 munkatársukat, akik jelentkeztek a rendőrök szakmai versenyének Békés megyei döntőjére.

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. június 22-én, Orosházán rendezte meg a rendőrök XI. Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyének megyei döntőjét. A versenyzők közül járőr-gépkocsivezető kategóriába 18-an neveztek, míg karos forgalomirányításban 11-en indultak el a megyei versenyen.

Először szakmai tesztlapokat és KRESZ feladatsorokat töltöttek ki, majd az ügyességi pálya, valamint egy forgalmas kereszteződés várta a megyei döntőben indulókat. A verseny végén a szervező bizottság részéről, Pelleg József r.alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője gratulált a versenyzők teljesítményéhez és adta át a díjakat a helyezetteknek.

A szolgálati autóval versenyzők között első helyezést ért el Képíró Bence r. őrmester (Békés Megyei Rendőr-főkapitányság), második lett Bálint Bence r. főtörzsőrmester (Gyulai Rendőrkapitányság), a harmadik helyen Sin Attila r. törzszászlós (Biharugra Határrendészeti Kirendeltség) végzett. A karos forgalomirányításban versenyzők között a legjobban Medve István r. főtörzsőrmester teljesített (Gyulai Rendőrkapitányság), második helyezett lett Szendrei Bálint r. főtörzsőrmester (Szeghalmi Rendőrkapitányság), míg a harmadik helyezettnek járó díjat Lipták Brigitta r.törzsőrmester (Békéscsabai Rendőrkapitányság) vehette át.

A megyei döntő versenyzői közül kerülnek ki azok a rendőrök, akik képviselni fogják Békés megyét az országos döntőn, amelyet 2022. szeptember 20. és 2022. szeptember 22. között rendeznek meg Komárom-Esztergom megyében.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …