2024. április 19., péntek
FONTOS

Baleset Gyulán, ittas járművezetés gyanúja és szabálysértés Békéscsabán

Gyulán, a Gárdonyi Géza utca és a Jókai utca kereszteződésében 7 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. június 29-én 21 óra 15 perc körül Békéscsabán, az Orosházi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 41 éves horvát állampolgárságú férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békéscsabán, a Bezerédi utcában 2022. június 29-én 10 óra 45 perc ellenőriztek a rendőrök egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 23 éves férfinak nincsen vezetői engedélye. A férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …