2022. augusztus 14., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 07. 01.

Témák:

– Semmelweis-napi ünnepséget tartott a gyulai önkormányzat és a Gyulai Alapellátási Intézmény csütörtök délután, az Almásy-kastély Stefánia-szárnyában. Az eseményen Libor János-díjat vehetett át Csáki Zsuzsanna Julianna házi gyermekorvos, Szőke Istvánné körzeti nővér, és Fenyvesiné Jordán Éva iskolavédőnő. Címzetes főorvosi elismerésben Olasz Mária háziorvos és Nagy Anikó fogorvos részesült.

– Megkezdődtek a gyulai nyári korzó programjai. Augusztus végéig több, mint negyven fellépő biztosít ingyenes kikapcsolódási lehetőséget a fürdőváros közterületein.

– Véget ért a beiskolázási időszak a 2022/23-as tanévre. Az Erkel gimnáziumba az előző évekhez képest több, mint kétszer annyian jelentkeztek. Az intézménybe összesen 104 diákot tudtak felvenni, ez három induló osztályt jelent.

– Péntektől nyári nyitvatartási rendre álltak át a gyulai kiállítóhelyek. Minden helyszínen hétfőtől vasárnapig, szünnapok nélkül várják a látogatókat.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 08. 09.

Témák: – Három kontinens 21 országából érkeznek idén versenyzők a történelmi íjász világbajnokságra, melynek helyszíne …