2022. augusztus 14., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 07. 05.

Témák:

– Hamarosan megújulhat a gyulai Petőfi-szobor és közvetlen környezete. A munkálatok várhatóan szeptemberben kezdődnek és három ütemben zajlanak majd. Az első fázis a szobor tisztítása és restaurálása, ezt követi a burkolat cseréje, majd végül növényeket ültetnek.

– Negyedik főzőversenyét tartotta szombaton a Gyulahús, a munkatársak a hétköznapokból kimozdulva, új környezetben kapcsolódhatnak ki. Mint az Daka Zsolt ügyvezető elmondta, a cég nem kis kihívások előtt áll, mert nemcsak a sertéshús ára emelkedik, hanem az energiáé is.

– 34 gyulai diák szerezhetett díjmentesen segédmotor-kerékpár vezetésére jogosító AM kategóriás engedélyt a SuliMoped programban. Az erről szóló tanúsítványt kedd délelőtt vehették át a tanfolyamon végzett nyolcadik osztályos fiatalok.

– Banner Zoltán – Petőfi a hídon című előadóestjét láthatják a nézők csütörtök este a Gyulai Várszínház kamaratermében. A 90 éves művész előadása színház- és előadó- művészettörténeti pillanat lesz, mert ismét bemutatja az 50 évvel ezelőtt bemutatott darabot.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 08. 09.

Témák: – Három kontinens 21 országából érkeznek idén versenyzők a történelmi íjász világbajnokságra, melynek helyszíne …