2024. április 16., kedd
FONTOS

Parkolóban hajtott rá egy sofőr a gyalogos lábára Békéscsabán

a kép illusztráció

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, lopás Orosházán és kábítószer birtoklása gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Kunágotán.

Békéscsabán, egy áruház parkolójában 2022. július 6-án 10 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, amikor el akart menni egy gyalogos mellett. Ráhajtott a férfi lábára és ezzel súlyos sérülést okozott neki. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított egy férfi és egy nő ellen, mert a gyanú szerint 2022. július 6-án este egy orosházi ház udvaráról kerékpárt, szőnyeget és ruhákat vittek el. A rendőrök a történtekről érkezett bejelentés után rövid idő alatt elfogták őket.

Két ház kertjében foglaltak le a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényeket a rendőrök 2022. július 6-án, Kunágotán. Az egyik helyen egy 31 éves, a másik háznál egy 22 éves férfi gondozta az összesen 22 tövet. A fiatalabb férfi nagymamája házának kertjében termesztette a kendert.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a növények hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Nézze meg ezt is:

Ittasan vezetett egy lengyel sofőr a gyulai határon

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2024. április 4-én dél körül belépésre jelentkezett egy lengyel kamionos. A …