2024. július 23., kedd
FONTOS

Három baleset, hat sérült Békésben

Békés megyében 2022. július 9-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A 44-es főúton, Kondoros külterületén 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi balra kanyarodott, de eközben összeütközött az őt már előző motorossal. A motort vezető férfi súlyos, utasa könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványán, a Zrínyi utca és az Eötvös utca kereszteződésében 13 óra 10 perckor egy kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte őt. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Bessenyei utcában 14 óra körül letért az útról és távközlési vezetéket tartó oszlopnak ütközött egy személygépkocsi, majd árokba csapódott. A balesetben a jármű vezetője és a hátsó ülésen utazó nő, illetve gyermek is megsérült, állapotuk nem súlyos.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2022. július 9-én 23 óra 40 perckor Gyulán, a Béke sugárútról. A 38 éves férfi személygépkocsival közlekedett, és az igazoltatásakor, valamint a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

Nézze meg ezt is:

Álságos portékák Gyulánál

  Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) …