2023. március 30., csütörtök
FONTOS

Négy baleset, hat sérült Békés megyében

 

Békés megyében 2022. július 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton 9 óra 15 perc körül letért az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán, a Szent László utca és a Kossuth utca kereszteződésénél lévő körforgalomban egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és érintőlegesen összeütköztek. A kerékpáros nő megsérült, de állapota nem súlyos.

Gyulán, a Hold utca – Munkácsy utca – Ecsedi utca kereszteződésében egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárral közlekedő férfinek. Összeütköztek és mindketten súlyosan megsérültek.

Békéscsabán, a Jókai utcán 21 óra 30 perc körül két kerékpáros a gyalogos átkelőhelyen át akart hajtani az úttesten, de nem adtak elsőbbséget egy személygépkocsinak. Az autó vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet, elütötte a kerékpárosokat. A gyanú szerint mindketten ittasan közlekedtek és az elsődleges információk szerint könnyű sérülést szenvedtek.

Nézze meg ezt is:

Öt baleset, öt sérült Békésben

Gyomaendrőd külterületén, 2023. március 24-én egy személygépkocsi vezetője későn észlelte, hogy előtte megállt egy másik …