2024. március 29., péntek
FONTOS

Útlezárás olajszivárgás miatt Orosháza térségében

Föld alatti vezetéksérülés miatt olajszivárgás rongálta meg a burkolatot az Orosháza-Mezőkovácsháza összekötő úton, Orosháza és Kaszaper között a pusztaföldvári bekötőút után.

Az érintett 5 méteres szakaszt a helyreállítás idejére lezárták a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A várhatóan egy hetes korlátozás ideje alatt kijelölt terelőúton lehet közlekedni a térségben.

A lezárás ideje alatt a közlekedőknek az Orosháza-Pusztaföldvár-Csanádapáca-Kaszaper útvonalat, a Mezőkovácsházára és a battonyai határátkelőre közlekedőknek pedig az Orosháza-Tótkomlós-Kaszaper útirányt javasolják a szakemberek.  A megkülönböztető jelzést használó járművek áthaladását a lezárás ideje alatt is biztosítják.

A helyreállítás idejére a társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri. A járművezetőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …