2023. október 2., hétfő
FONTOS

Baleset Békéscsabán és Orosházán

Békés megyében 2022. július 22-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Csorvási út és a Török Ignác utca kereszteződésében 5 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros férfinak és elütötte. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton 11 óra 45 perc körül összeütközött egy rendőrautó és egy tehergépkocsi. A balesetben az egyik jármű utasa könnyebben megsérült.

Békéscsabán, az Orosházi úton 2022. július 22-én 14 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik autósnál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Az intézkedő rendőrjárőrök ezért a 46 éves medgyesegyházi férfit mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték, büntetőfeljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyét.

Nézze meg ezt is:

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békésen és Békéscsabán.

Békés vármegyében 2023. szeptember 26-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. …