2024. április 19., péntek
FONTOS

Baleset, bűncselekmény és körözés Békés megyében

 

Békés megyében 2022. július 26-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Vasút utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében 8 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütköztek, majd egy harmadik kocsinak is nekicsapódtak. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Eleken, a Lőkösházi úton 21 óra 15 perc körül egy személygépkocsi korlátnak ütközött. A mentők a jármű vezetőjét nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert személygépkocsival közlekedett annak ellenére, hogy korábban a Békéscsabai Járásbíróság 2023. február 25-éig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök 2022. július 26-án délelőtt fél 9 előtt néhány perccel igazoltatták Újkígyóson, a Petőfi utcában. Miután előállították járművezetés eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt eljárás indult ellene.

Orosházán, 2022. július 26-án elfogtak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen ittas járművezetés miatt a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 37 éves férfit a rendőrök előállították, majd értesítették a körözését elrendelő bírót.

Nézze meg ezt is:

Teljes útzár várható csütörtökön, az Ajtóssy és a Halácsy utca csomópontjában

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024.04.11-én (csütörtökön) 7:30 és 17:00 óra között Gyulán az Ajtóssy …