2024. április 19., péntek
FONTOS

Elkezdődött az Erdélyi hét

A gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház Káosz című előadása nyitotta meg az Erdélyi hetet, melyről Elek Tibor igazgató elárulta, egy hét alatt összesen 8 produkciót láthat majd a közönség. Többek között a Valahol Európában, valamint az Állatfarm című musical- rockopera ötvözete is látható lesz.

Szerda este a Szatmárnémeti Színház Harag György Társulatának László Miklós: Illatszertár című vígjátékát láthatja a nagyérdemű az Erkel Ferenc Művelődési Központban. Csütörtök este a Kabóca Bábszínház, a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház és a Veszprémi Petőfi Színház közös előadásaként Katona József – Szabó Borbála: Bánk című darabját mutatják be a Tószínpadon. Péntek este az Özvegy Karnyóné s két szeleburdiak című produkciót hozza Gyulára az Aradi Kamaraszínház a Szegedi Pinceszínházzal közösen.

Vasárnap este egy zenés vígjátékot láthatnak a nézők Molnár Ferenc, Kellér Dezső, Zerkovitz Béla: A doktor úr címmel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának előadásában.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …