2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Augusztus 10-én átadják a várfürdő új attrakcióját

 

 

Új kiszolgáló létesítmények mellett több ezer négyzetméteres területen telepítettek új gyepet, de a korábbi, olykor túlterhelt kör wc helyett is kialakítottak egy modern mellékhelyiséget.

Kun Miklós igazgató szavaiból az derült ki, hogy az új gyermekparadicsom megépítése mellett számos új, kisebb attrakció is várja a vendégeket.

Az impozáns létesítményt hivatalosan augusztus 10-én adják át, most a használatba vételi engedély készül. A gyermekparadicsom részei egyébként korcsoportokra bonthatók, hogy minden korosztály megtalálja számításait.

Kun Miklós elmondta, a fürdőben január óta folyamatosan nőtt a látogatók aránya a 2019-es adatokhoz képest, tavasszal és nyáron már voltak olyan napok, amikor a 2022-es érték meg is haladta a referencia évnek tekinthető 2019-es adatokat. Ezzel együtt egy érdekes folyamat is kezd kibontakozni a vendégkört illetően, több a romániai vendég és a nyugdíjas, ugyanakkor többen érkeznek Budapestről és a vidéki nagyvárosokból, ez nem kis részt az M44-es gyorsforgalmi útnak köszönhető. Idén viszont a SZÉP kártyát érintő változások miatt kevesebben érkeztek a fürdőbe.

Az igazgató arra számít, augusztus 20-a után csökkenni fog a vendégforgalom, de ebben semmi meglepő nincs, az elmúlt években is hasonló trend érvényesült.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …