2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Baleset Csárdaszálláson, ittas sofőr Gyulán

Csárdaszállás külterületén 2022. augusztus 4-én 10 óra 30 perc körül egy traktor vezetője balra kanyarodása során nem vette észre, hogy egy személygépkocsi már megkezdte az előzését.

Utóbbi jármű vezetője, hogy elkerülje az ütközést, letért az útról és egy mezőgazdasági területen állt meg. Az autóban utazó egy éves gyermek könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányág vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök két helyszínen is 2022. augusztus 4-én Békés megyében.

Először Gyulán, a Pósteleki úton 8 óra 15 perc körül állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit, akinél az ellenőrzéskor az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Ezért őt a rendőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték.

Ezután 12 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, a Kolozsvári utcában igazoltattak szintén egy autóst a rendőrjárőrök. Nála is alkoholfogyasztást jelzett a helyszínen végzett szondáztatás, és a további légalkoholmérések megerősítették azt, hogy ittasan vezetett. A rendőrök mindkét esetben elvették a járművezetőktől a jogosítványt és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Szóváltás alakult ki két férfi között 2022. augusztus 4-én 21 óra körül Csorváson. A nézeteltérés során szidalmazták egymást, ami végül tettlegességig fajult. Egy rövid időre abbahagyták a dulakodást, de az egyikük egy késsel jött vissza a helyszínre.  A 23 éves csorvási férfi hadonászni kezdett a késsel és megvágta a másik nyakát, aki könnyebben megsérült.

A rendőrök a fiatal férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …