2022. szeptember 26., hétfő
FONTOS

Hamarosan interaktív telefonfülke színesíti a turisztikai főpályaudvart

Hamarosan egy nyolcvanas évekbeli telefonfülke várja azokat, akik ellátogatnak a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvarra.

Teljesen felújították, újra lett festve és kis idő múlva elhelyezik benne az 1980-as években használt piros telefonkészüléket is. Nem fog vonalat adni, ez egy információs pont lesz, melyben a felvett anyagokat félévente cserélik.

Az első hanganyag azért kapta a “Halló, itt vagyok!” elnevezést, hiszen korábban ezzel a címmel volt műsora hétfőnként Szilágyi Jánosnak. Sós Imre elmondta, felkereste a műsorvezetőt, és bízik benne, hogy valamilyen formában ő is részt vesz majd a projektben.

A ZERGE Ifjúsági Túrasport Közhasznú Egyesület idén szeptemberben ünnepli két évtizedes fennállását. A jubileumra egy összefoglaló kiadvánnyal készülnek.

Sós Imre kiemelte, az elmúlt 20 év során az egyesület indulására emlékszik vissza szívesen, amikor elkezdődött a 11 éven át megtartott evezés az Élővíz-csatornán. Mint mondta, büszkék arra, hogy a kajak-kenu sportág hazai kiválóságainak többsége részt vett ezen a programon.

Nézze meg ezt is:

Nemzetközi szervezethez csatlakozhat a román önkormányzat

Péntek délután a gyulai román iskolában tartottak sajtótájékoztatót, melyen részt vett Vincze Loránt erdélyi magyar …