2024. március 19., kedd
FONTOS
ttps://youtu.be/Uej3bamKuVQ

Gyula Tv Híradó 2022. 08. 12.

Témák:

– Pénteken megkezdődött az 52. Országos Szenior Úszóbajnokság, a Dr. Regele Károly emlékverseny a Gyulai Várfürdőben. A három napos eseményen több, mint négyszázan mérettetik meg magukat az 50 méteres medencében.

– Visszahozta korábban sikeresnek bizonyuló programját az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. A látogatók ismét részt vehetnek a Stefánia-körön, és megismerkedhetnek az épületrész történetével, névadójával, és a pincétől a látványkonyháig be is járhatják azt a közel egy órás tárlatvezetés során.

– A József Dezső Alkotókör kilenc alkotójának harminc festményéből készült kiállítás a gyulai postagalérián. A jelenlegi tárlaton az elmúlt időszakban készített alkotásokat tekinthetik meg az érdeklődők.

– Nemcsak a szántóföldi növényeket, hanem a szúnyog és a béka állományt is jelentős kár érte az aszály miatt. Ennek is köszönhető, hogy két héttel hamarabb, augusztus elején útra keltek a gólyák.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák: – Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett …