2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 08. 15.

Témák:

– Csak Istennel lehet boldog életet élni – hangsúlyozta a vasárnapi Nádi Boldogasszony búcsún Kiss-Rigó László. A szeged-csanádi püspök kiemelte, az, hogy Szent István felajánlotta az országot Máriának, nem tesz minket különbbé, de erősíti az identitásunkat, és segít, hogy hűséggel eleget tegyünk annak a hivatásnak, amit keresztségünk és magyarságunk jelent.

– Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, valamint kiemelten közérdekű beruházássá nyilvánította a kormány a nyékpusztai földgázmező fejlesztését célzó projektet. Orbán Viktor miniszterelnök a beruházással összefüggő kiemelt jelentőségű ügyekben a koordinációs feladatok ellátására Takács Árpád Békés megyei főispánt jelölte ki.

– Hétfőn megkezdődtek a történelmi íjász világbajnokság küzdelmei. Az első napokban a selejtezőket tartják Gyula több helyszínén.

– A Minden magyarok nemzetközi néptáncfesztiválja már a múlté, de idén is a néptánc jegyében zajlik majd az augusztus 19-21. közötti három nap. Szombat este Takács Árpád főispán mond ünnepi beszédet, a programok végén tűzijáték is lesz.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …