2024. március 19., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 08. 16.

Témák:

– A kifejezetten forró nyári időnek köszönhetően az év végéig több, mint 500 ezer látogató érkezhet a Gyulai Várfürdőbe. Az emelkedő energiaárak miatt az 50 méteres versenyuszodát addig tudják üzemeltetni, amíg termál hővel fűtik, de sátrat már a tervek szerint idén nem építenek.

– Kistérségi csocsó bajnokságot rendeztek kedden Gyulaváriban, a verseny célja elsősorban a kikapcsolódás, szórakozás volt. Az intézmény vezetése úgy tervezi, a következő hetekben további programokkal teszi teljesebbé az ellátottak életét.

– Ötödik saját bemutatójára készül a Gyulai Várszínház. Szerdán a Karinthy Színházzal közösen létrehozott A szarvaskirály című produkciót láthatja majd a közönség.

– Az elmúlt héten a rendőröknek ismét több olyan esetnél kellett intézkedni, ahol felmerült a gyanúja annak, hogy a járművezető ittasan közlekedett. Közöttük volt két olyan autós, aki balesetet okozott.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 12.

Témák: – Hatan kaptak elnöki elismerést az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából megrendezett …