2024. április 20., szombat
FONTOS

Kistérségi csocsó bajnokságot rendeztek Gyulaváriban

A kistérségi szociális intézmény gyulavári idősek klubjában rendeztek kedd délelőtt csocsó bajnokságot, ahol a gyulai és lőkösházi nyugdíjasok mellett a Szivárvány napközi otthon ellátottjai vettek részt, több csapatot alkotva.

Az egy időben három asztalon zajló játékból nem hiányzott a szenvedély, és bár a körmérkőzéses rendszerben bonyolított bajnokság minden meccsének volt tétje, a sportszerű légkörben megrendezett összecsapások inkább a szórakozásról, semmint az éles versengésről szóltak.

Az elmúlt két évben a járványügyi korlátozások miatt mindenkinek jóval kevesebb lehetősége volt a kikapcsolódásra, a közösségi programokra. A kistérségi szociális intézmény vezetésének éppen ezért az a célja, hogy minél több olyan programot kínáljanak az érintetteknek, melyeken élvezhetik egymás társaságát, és szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak.

A versenyen az első helyet a lőkösházi csapat szerezte meg, a második helyen a házigazda gyulavári idősek klubjának együttese végzett. Kóra János elmondta, az intézmények közötti csocsóbajnokságot később darts és boccia bajnokság is követi, de más programokban is gondolkodnak.

Nézze meg ezt is:

Női konferenciát rendeztek a gyulai baptisták

  A közösség élményét és a lelki feltöltődést kínálta a résztvevőknek az a női konferencia, …