2024. április 17., szerda
FONTOS

Baleset Elek külterületén

 

Balesetnél helyszíneltek, bűncselekmények gyanúja miatt és körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Elek külterületén 2022. augusztus 16-án 7 óra körül egy kistehergépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A balesetben a járművet vezető 79 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. augusztus 16-án előállítottak egy segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítható férfit. A 73 éves férfi a gyanú szerint előző nap balesetet okozott, kihajtott személygépkocsijával egy segédmotor-kerékpárral közlekedő fiatal elé, aki azért, hogy elkerülje a balesetet fékezett és elesett. A balesetben könnyebben megsérült. Az elsőbbséget elmulasztó békéscsabai férfi megállt és kiszállt a járműből, de nem győződött meg a 15 éves fiú állapotáról és elment a helyszínről. A rendőrök a balesetet okozó férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Lopással gyanúsítható férfit fogtak el az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. augusztus 16-án Orosházán.

A 47 éves férfi, lakótársától lopott el 8 millió forint készpénzt, ami egy ágyon lerakott kabát zsebében volt. A rendőrök hiánytalanul megtalálták nála a pénzt, amit visszaadnak a tulajdonosnak, a budapesti férfi ellen pedig büntetőeljárás indult.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. augusztus 16-án 13 óra 26 perckor Szeghalmon, az Arany János utcában előállítottak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves férfit korábban a bíróság garázdaság miatt szabadságvesztésre ítélte, de a kijelölt időpontban nem kezdte meg a büntetése letöltését.

A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Nézze meg ezt is:

Ittasan vezetett egy lengyel sofőr a gyulai határon

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2024. április 4-én dél körül belépésre jelentkezett egy lengyel kamionos. A …