2022. szeptember 26., hétfő
FONTOS

Bódultan vezetett, kábítószer volt nála és körözték is

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy gyulai autósnál, a drogteszt pozitív értéket mutatott nála.

Emellett a férfit a bíróság körözte, mert nem kezdte meg büntetése letöltését. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei egy megállított autóban 2021. november 11-én 20 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Hunyadi János utcában.

A jármű vezetőjénél a drogteszt pozitív értéket jelzett. Emellett a helyszínen intézkedő rendőrök megállapították, hogy a 32 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. Ezért akkor őt a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A Gyulai Rendőrkapitányságon kábítószer birtoklása és járművezetés bódult állapotban bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene. Az igazságügyi szakértői vizsgálat megállapította, hogy a gyulai férfi bódult állapotban vezetett és a lefoglalt anyag kábítószer. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

Nézze meg ezt is:

Ittas vezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Kaszaperen

Békés megyében 2022. szeptember 24-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a …