2022. október 1., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 09. 06.

Témák:

– Általában a gyermekek közel fele rendelkezik legalább egy lyukas foggal – ezért is van nagy jelentősége nemcsak a szűrésnek, hanem a szájhigiéniai oktatásnak is. Kedden a Dürer iskolában egy buszban kialakított, mobil rendelőben vizsgálták meg a gyermekeket.

– Szeptemberben elkezdődött a tanév, a diákok visszaültek az iskolapadba. Szabó Enikő, a Gyulai Ifjúsági Központ vezetője arra hívta fel a szülők figyelmét, hogy az alsó tagozatos diákoknál érdemes arra odafigyelnie a szülőnek, hogy ne terheljék túl őket különböző iskolán kívüli különórákkal, míg a felső tagozatban az önálló tanulásra való nevelésnek van jelentős szerepe.

– A nyári zárva tartás után a napokban újra kinyitott a Mogyoróssy János Városi Könyvtár. Szeptember 8-án az alapító születésnapja alkalmából egy irodalmi est mellett ingyenes beiratkozást is igénybe vehetnek az olvasók.

– Harmincféleképpen készítettek gulyást az idei “Családi pikniken”. A Wesselényi-tó partján megrendezett szombati eseményen emellett többek között horgászverseny és futball mérkőzés várta a megjelenteket.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2022. 09. 27.

Témák: – 45 település 65 értéke található a “Közfoglalkoztatási Értéktár” című kiadványban. A kedd délelőtti …