2024. március 29., péntek
FONTOS

Baleset Csabacsűdön, Békésen és Békéscsabán

Békés megyében 2022. szeptember 7-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az M44-es gyorsforgalmi úton, Csabacsűd külterületén 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője szalagkorlátnak ütközött.   A jármű vezetője, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezethetett, könnyebben megsérült.

Másfél órával később Békésen, a Földvár utca és a Szőlő utca kereszteződésében egy kerékpárral közlekedő fiatal nem biztosított elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Békés külterületén 13 óra előtt néhány perccel egy személyautó letért az útról, ahol táblának és kerítésnek ütközött, majd felborult. A mentők az autó vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Czuczor utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződésében 13 óra 15 perc körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi. Utóbbi jármű egy oszlopnak is nekicsapódott, az autós könnyű sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …