2023. március 29., szerda
FONTOS

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Gyulahús májasa

Csütörtökön adták át az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Gazdaság Ünnepén, az Országház Főrendiházi üléstermében.

Idén a védjegyhasználatot és a kitüntetést 34 pályázó 41 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 45 főcsoport több mint 100 témakörében meghirdetett megmérettetésen.

A Gyulai Májas ismét Érték és Minőség díjas lett, ezúttal az egyadagos kiszerelést jutalmazták. A díjazott innováció nem magát a májast, hanem inkább annak a kiszerelését érintette, mely ez esetben praktikusabbnak mondható, mint a hagyományos verzió.

A Pályázat Kiírói Tanácsa ebben a járványügyi és gazdasági krízishelyzetben, egy energiaválság közepén különösen fontosnak tartotta, hogy saját eszközeivel, a kitüntető címek elnyerésének lehetőségével segítséget nyújtson a gazdasági és a kulturális élet szereplőinek. A hagyományoknak megfelelően idén is az agráriumhoz köthető a legnépesebb pályázói csoport; az elmúlt időszak rámutatott a mezőgazdaság és az élelmiszeripar megkérdőjelezhetetlen jelentőségére, mely a válsághelyzet idején is bizonyította, hogy képes az egész ország ellátására.

 

Nézze meg ezt is:

Két pitbull támadott meg egy törpe uszkárt a Göndöcs-kertben

  Múlt csütörtökön, délelőtt törpe uszkár kutyáját sétáltatta a Göndöcs-kertben Pintye Georgina. Az uszkárt a …