2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Ingyenes szűrővizsgálatokat szerveznek Törökzugban

Még korábban, a gyulai mentőállomáson készültek a videó elején látható felvételek, az újraélesztést mutatták be szakemberek a Göndöcs iskola egészségügyi képzésén tanuló diákjainak.

Valami hasonlóban lehet majd részük azoknak, akik jövő szombaton a Nürnbergi utcán járnak, ekkor ugyanis egy nem régen alakult, gyulai civil szervezet szervez olyan programot, melyen az újraélesztést is bemutatják az érdeklődőknek – mondta el Papp István, a Hajrá Gyula Civil Baráti Egyesület alapítója. Az egészségügyi szűrőnapon nem csak az újraélesztéssel foglalkoznak majd. A program egyik különlegessége az, hogy a poszt covid szindrómával is kapcsolatban is lehet majd tanácsot kérni.

A Hajrá Gyula egyesület fél éve alakult. Fontos céljuknak tekintik, hogy több civil program legyen a városban. Ezért szervezik az egészségnapokat is, melyeket több városrészben is szeretnének életre hívni.  Október nyolcadikán a várkertben rendeznek főzőversennyel egybekötött családi napot, és szeretnék minél inkább megszólítani a fiatalokat.
 

Mellékletek terület

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …