2024. május 26., vasárnap
FONTOS

Elismert rendőröknek gratulált az új megyei főkapitány

Köztársasági elnöki elismerésben részesült és országos szakmai versenyt nyert munkatársainak gratulált Vörös Ferenc r. ezredes, Békés megye megbízott rendőrfőkapitánya.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott rendőrfőkapitánya, Vörös Ferenc r. ezredes 2022. szeptember 16-án köszöntött három rendőrt. Egyikük, Medve József c. r. főtörzszászlós, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közterületi Támogató Alosztály járőrvezetője a közelmúltban köztársasági elnöki elismerésben részesült, Magyar Ezüst Érdemkeresztet vett át. Medve József közel 34 esztendeje lát el hivatásos szolgálatot, és 26 éve tagja a „Körös” közterületi támogató egységnek. Ketten pedig, Márk Róbert r. zászlós, a Gyulai Határrendészetikirendeltség határrendészeti szakértője és Medve István r. főtörzsőrmester, a Gyulai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály járőrvezetője a XIX. Országos Vízirendészeti Járőrversenyen a megyei rendőrfőkapitányságok között a legjobban teljesítettek, első helyezettek lettek. Nem először értek el ilyen kiváló eredményt, immáron hetedik alkalommal állhattak fel a dobogó legfelső fokára.

A megbízott megyei rendőrfőkapitány gratulált munkatársainak a kiváló szakmai munkájukhoz, magas szintű felkészültségükhöz, elismerésre méltó teljesítményükhöz és köszönetet mondott a helytállásukért.

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …