2024. április 20., szombat
FONTOS

Baleset, ittas vezetés és szabálysértés Békésben

rendörség

Újkígyóson balesetnél helyszíneltek, Medgyesegyházán ittas járművezetés gyanúja, Gyomaendrődön pedig szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Újkígyóson, a Széchenyi utca és a Jókai utca kereszteződésében 2022. szeptember 18-án 12 óra körül egy személyautó vezetője nem biztosított elsőbbséget és elütött egy kerékpáros férfit, aki elesett és könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. szeptember 18-án 10 óra 15 perc körül Medgyesegyházán, a Damjanich utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az 50 éves medgyesegyházi férfit a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gyomaendrődön, a Petőfi Sándor utcából 2022. szeptember 18-án 15 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy törökbálinti férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy soha nem volt jogosítványa.

A 31 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …