2024. május 24., péntek
FONTOS

Ittas vezetés Sarkadon és Szabadkígyóson, testi sértés gyanúja Gyulán

Békés megyében 2022. szeptember 20-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Két helyszínen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek 2022. szeptember 20-án Békés megyében a rendőrök.

Sarkadon, a Kossuth utcában 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A Sarkadi Rendőrkapitányságon a további légalkoholmérések is megerősítették azt, hogy a 39 éves sarkadi férfi ittasan ült a volán mögé. Ezért a jogosítványát elvették tőle és büntetőfeljelentést tettek ellene.  Szabadkígyós külterületén 20 óra körül egy kisteherautó lesodródott az útról, árokba csúszott és felborult. A balesetben senki nem sérült meg, de a helyszíni szondáztatás ittasságot mutatott a 39 éves autósnál. A rendőrjárőrök a békéscsabai férfit mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték. Ellene is büntetőfeljelentést tettek és az ő vezetői engedélyét is elvették.

Egy közlekedési helyzet megítélése fajult tettlegességig két járművezető között 2022. szeptember 20-án 17 óra 30 perc körül Gyulán, a Biczere utcában. A vita során az egyik férfi kétszer megütötte a másikat, aki a földre esett és beütötte a fejét. A Gyulai Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás. A bántalmazott férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …