2024. április 20., szombat
FONTOS

A szeretet és a hit élteti a 90 éves Kaszta Ágnest

Görgényi Ernő polgármester virággal, Csige Gábor jegyző tortával, Alt Norbert a körzet képviselője pedig oklevéllel köszöntötte a 90 éves Kaszta Ágnest.

A szépkorú 1932. szeptember 22-én látta meg a napvilágot a romániai Hadadnádasdon. Szülei mezőgazdasággal foglalkoztak, házasságukból 5 gyermek született, 1 fiú és 4 lány.

Ágnes néni Hadadnádasdon járt iskolába, ezt követően a mezőgazdaságban dolgozott. Férjhez ment, házasságukból 4 gyermek született, 2 fiú és 2 lány. Később 4 fiúunokával bővült a család. Férje építkezéseken dolgozott, emellett kántor volt. Templomba jártak, vallásosan nevelték a gyerekeket. 52 évet töltöttek el boldog házasságban, majd férje 2006-ban meghalt, ezután hozták át Gyulára Ágnes nénit, aki most lánya családjával él.

A szépkorú hölgy gyógyszert nem szed, jó egészségnek örvend. Napközben a fotelben üldögélve, imádkozással tölti idejét. A szeretet és a hit élteti.

Nézze meg ezt is:

Tájékoztatók voltak középpontban az áprilisi közgyűlésen

Április 18-án ülésezett Békés Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése,Békéscsabán. A testület áttekintette a Békés vármegye 2023-as évi …