2023. október 2., hétfő
FONTOS

Másnap megtalálták a Gyulán ellopott kerékpárt

Lezárt kerékpárt lopott el egy férfi Gyulán, egy kerékpártárolóból. Az ügyről napokkal később értesítették a rendőrséget.

A rendőrök a bejelentés után másnap elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit és a biciklit is megtalálták.

Kerékpárlopásról értesítették 2022. szeptember 20-án, kora délután Gyulán a rendőrséget.

A bejelentő elmondása szerint a lezárt kerékpárját napokig nem használta és csak a bejelentés előtt nemsokkal vette észre, hogy azt ellopták.

A bicikli Gyulán, a Vásárhelyi Pál utcában, egy kerékpártárolóban volt lezárva. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei ellenőrizték a térfigyelőkamerákat, amelyek közül az egyik rögzítette azt, hogy egy férfi még 2022. szeptember 16-án 2 óra körül elviszi a tárolóból a kétkerekűt. Az intézkedő rendőr felismerte a felvételen a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit miután sikerült azonosítani 2022. szeptember 21-én, délelőtt előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók lopás bűntett elkövetésével gyanúsítják a 22 éves gyulai férfit. Az ellopott kerékpárt is megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

Nézze meg ezt is:

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békésen és Békéscsabán.

Békés vármegyében 2023. szeptember 26-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget. …