2024. április 19., péntek
FONTOS

Baleset Orosházán és Békéscsabán

 

Békés megyében 2022. szeptember 30-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, az Észak utca és a Zrínyi utca kereszteződésében 17 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy motornak és összeütköztek. A balesetben utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült.

Egy órával később Békéscsabán, az Orosházi út és a Mátyás király utca találkozásánál egy autó és egy segédmotor-kerékpár ütközött. A mentők a segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Medgyesegyházán 2022. szeptember 30-án este előállítottak a rendőrök három férfit, mert egy korábbi nézeteltérés miatt betörték egy ház ablakait, a kiskaput berúgták és többször megütötték az épületben tartózkodó ismerősüket. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …