2024. április 19., péntek
FONTOS

Baleset és lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

 

Békés megyében 2022. október 3-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyula külterületén 13 óra 15 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi letért az útról és árokba hajtott. A balesetben a férfi könnyebben megsérült.

Orosházán, a Bartók Béla utca és a Szőlő körút kereszteződésében 16 óra után néhány perccel egy személyautó vezetője hátulról nekiütközött egy kerékpáros fiúnak, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. október 3-án, délelőtt előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint a kora reggeli órákban az egyik gyulai üzemanyag töltőállomásról lopott. Először kifeszítette az épület ajtaját, majd az üzlethelyiségből édességet vett magához. A történteket kamera rögzítette. A felvételek alapján a rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 44 éves szeghalmi férfit. A rendőrkapitányságon lopás vétség miatt indult büntetőeljárás ellene.

 

Nézze meg ezt is:

Teljes útzár várható csütörtökön, az Ajtóssy és a Halácsy utca csomópontjában

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024.04.11-én (csütörtökön) 7:30 és 17:00 óra között Gyulán az Ajtóssy …