2024. április 24., szerda
FONTOS

Baleset Békéscsabán

Békéscsabán, a Berényi út és a Lenkey utca kereszteződésében 2022. október 6-án 16 óra 30 perc körül egy jobbra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak. Összeütköztek és a kerékpáros lány könnyebben megsérült.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2022. október 6-án közokirattal visszaélés vétség miatt büntetőeljárást indított egy férfi ellen. A 60 éves sarkadi férfi személygépkocsit vezetett és a rendőrök Gyulán, a Temesvári úton leállították, igazoltatták. Egy olyan vezetői engedélyt adott át az ellenőrzését végzőknek, ami nem a saját nevére szólt. Kiderült, hogy az okmányt körözik, ekkor a férfi azt állította, hogy találta. A jogosítványt a rendőrök lefoglalták.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. október 6-án előállítottak és őrizetbe vettek egy békési férfit, akinek az elfogását a Gyulai Törvényszék rendelte el. A 37 éves férfit a bíróság korábban lopás miatt közérdekű munkavégzésre kötelezte, azonban annak egy részét nem teljesítette, így átváltoztatták elzárásra. A rendőrök az elítéltet a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …