2024. június 20., csütörtök
FONTOS

Két baleset és egy előállítás Békés megyében

 

Békés megyében 2022. október 7-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán 19 óra 22 perckor összeütközött két személygépkocsi. Az egyik jármű vezetője a Balassa utcából hajtott ki a 44-es számú főút elkerülő szakaszára, de nem adott elsőbbséget egy, a főúton érkező autósnak. Az ütközésben a vétlen járművezető könnyebben megsérült.

Egy órával később Orosházán, a Szőlő körút és a Bartók Béla utca kereszteződésénél egy személygépkocsi motorossal ütközött. Az autót vezető férfi a körútról balra akart fordulni, ezt, ahogy közeledett a kereszteződéshez irányjelzővel jelezte is, de aztán végül mégis hirtelen jobbra fordult. Ekkor ütötte el a mögötte érkező, és éppen őt kikerülő segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadon, a Kis utcából 2022. október 7-én délután előállítottak a rendőrök egy újkígyósi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A 36 éves férfi ellen büntetőeljárás indult, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

 

Nézze meg ezt is:

Erőszakos szőnyegárus fenyegetett meg és rabolt ki egy idős nőt Gyulán

Az emellett még több bűncselekménnyel gyanúsítható román állampolgárt hetekkel később fogták el, amikor újra Magyarországra …