2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Pótkocsis teherautó balesetezett Kamutnál

 

Egy közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel, valamint közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és önbíráskodás gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

Kamut külterületén, 2022. október 11-én 12 óra 50 perckor egy pótkocsis teherautó letért az útról és fának ütközött, majd a szántóföldön állt meg. A jármű sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2022. október 11-én őrizetbe vett egy szeghalmi férfit, mert a gyanú szerint az elmúlt hónapokban többeknek adott tiltott bódító hatású szert, új pszichoaktív anyagot. A 37 éves férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás.

Kétegyháza külterületén, 2022. október 11-én 17 óra körül egy tehergépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére behajtott egy vasúti átjáróba és letörte az éppen lecsukódó félsorompó csapórúdját. A végegyházi sofőr ellen a rendőrök a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy orosházi férfi ellen, mert a nyomozás eddigi adatai szerint 2022. október 11-én, Pusztaföldváron azzal fenyegette adósát, hogy ha nem adja meg a tartozását, őt és édesapját is megveri. Az adóstól a kocsija indítókulcsát is követelte. Miután nem kapott pénzt, megütötte a férfit. A rendőrség vizsgálja, hogy pontosan mi miatt és hogyan alakult ki a konfliktus.

 

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …