2023. március 27., hétfő
FONTOS

Két megye öt városában kilenc embert fogtak el a rendőrök

Egy nap kilenc kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható embert vettek őrizetbe a békéscsabai rendőrök.

Van közöttük apa a fiával, anya a lányával, és élettársak is. A bíróság letartóztatta őket, a készletükből pedig bűnjel lett.
Két megye öt városában kilenc embert fogtak el 2022. október 12-én a Békés megyei rendőrök.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytatott eljárása során a rendőrkapitányság rendőrei és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, valamint Körös Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Tiszaföldvárról, Törökszentmiklósról, Cibakházáról, Elekről és Csorvásról állítottak elő a gyanú szerint tiltott bódító hatású szereket árusító nőket és férfiakat.  Cibakházán anya és lánya, valamint egy férfi, Törökszentmiklóson egy férfi az élettársával, Csorváson apa és fia, Eleken és Tiszaföldváron pedig egy-egy férfi foglalkozott a gyanú szerint azzal, hogy másoknak pénzért kábítószert adjon el. A cibakházi nők közül a fiatalabb a nyomozás eddigi adatai szerint a tiszaföldvári férfitől szerezte be az anyagot. A rendőrök a gyanúsítottaknál tartott kutatásokon különböző kábítószer gyanúját keltő anyagokat, 150 tablettát, fehér port, kristályos anyagokat, növényi törmeléket és közel 3 millió forintot foglaltak le.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a kilenc gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte a letartóztatásukat, amelyet a Békéscsabai Járási Ügyészség indítványára a bíróság elrendelt.

Nézze meg ezt is:

Baleset Orosházán, Tarhoson és Szeghalmon

Orosházán, a Könd utcában 2023. március 21-én 10 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő …