2024. március 29., péntek
FONTOS

Öt baleset, öt sérült Békés megyében

 

Mezőberényben, Dévaványán, Szarvason és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében 2022. október 20-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőberényben, a Békési úton 8 óra 45 perc körül egy kerékpáros nő nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és egymásnak ütköztek. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványa külterületén 14 óra körül egy motorral közlekedő férfi letért a földútról és árokba csúszott. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Egy órával később Dévaványán, az Eötvös utca és a Széchenyi utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy biciklisnek, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szarvason, a Kossuth Lajos utca és a Béke utca kereszteződésében 16 óra előtt néhány perccel szintén egy autós nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elsodorta. A balesetben a nő könnyebben megsérült.

Békéscsabán, az Andrássy út és a Gábor Áron utca kereszteződésében 17 óra körül egy menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetője forgalmi okból fékezett. A járművön az egyik utas elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …