2023. május 29., hétfő
FONTOS

Egy nap alatt két baleset történt Gyulán

a kép illusztráció

Békés megyében 2022. október 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Béke sugárút és az Árpád utca kereszteződésénél található körforgalomban 8 óra után néhány perccel összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Szintén Gyulán, a Földvári István utca és a Leiningen utca kereszteződésében 16 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő férfinak és elütötte. A biciklis elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. október 21-én 16 óra 15 perc körül Orosházán, a Szabó Dezső utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az 55 éves mezőhegyesi nőt a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Balesetnél helyszíneltek, bűncselekmények, körözés és szabálysértés Békésben

  Békéscsabán, a Kisfényesi út és a Körte sor kereszteződésében 2023. május 24-én 15 óra …