2024. június 24., hétfő
FONTOS

Baleset Újkígyóson és Békéscsabán

 

Békés megyében 2022. október 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Újkígyóson, a Kossuth utca és az Újköz utca kereszteződésében 6 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy másik autósnak és összeütközött vele. A balesetben négyen könnyű sérülést szenvedtek.

Békéscsabán, a Szabolcs utcában 10 óra 15 perc körül egy személyautóval közlekedő nő hátulról nekiütközött egy másik kocsinak, majd áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol érintőlegesen ütközött egy autóbusszal. A mentők a balesetet okozó jármű vezetőjét nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Mindkét baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. október 29-én 21 óra 30 perc körül Orosházán, a Kós Károly utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 49 éves orosházi férfit a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra.

További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket

A Magyar Rendőrség június 17. és 23. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) …