2024. április 20., szombat
FONTOS

Baleset Gyulán és Orosházán

Békés megyében 2022. november 6-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Gyula külterületén 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütközött vele. A mentők mindkét jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Orosháza közelében 16 óra 30 perc körül egy személyautó letért az útról és árokba csúszott. A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült. Emellett a 63 éves férfinál a helyszíni szondáztatás pozitív értéket jelzett. A rendőrök orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték a férfit. Ellene büntetőfeljelentést tettek, a jogosítványát pedig elvették.

A 44-es számú főút Szarvas és Békésszentandrás közötti szakaszán 2022. november 6-án 2 óra előtt néhány perccel egy autós lesodródott az útról, nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd egy táblának és egy oszlopnak is. A balesetben senki nem sérült meg, de a járművet vezető férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A további légalkoholmérések is megerősítették azt, hogy ittasan vezetett a 35 éves férfi, ezért a rendőrjárőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …