2022. november 26., szombat
FONTOS

Hárman kaptak Békés Megye Védelméért kitüntetést

Szerda délelőtt, a kormányhivatal Beliczey termében adták át a „Békés Megye Védelméért” emlékplaketteket.

Takács Árpád a Békés Megyei Területi Védelmi Bizottság elnöke elsőként Antal Lászlónak, a szentesi műszaki ezred korábbi parancsnokának gratulált, aki éveken át elhivatott, hozzáértő munkát végzett, a koronavírus járvány idején pedig különösen sokat tett azért, hogy a pandémia elleni védekezés a mindenki által ismert eredménnyel végződjön. Antal László úgy fogalmazott, a sikerek titka az itteni közeg befogadó voltának tulajdonítható.

Másodikként Garay Erzsébet gyulai háziorvos a koronavírus járvány idején végzett munkájáért kapta meg az emlékplakettet.

Az elmúlt években a belvíz problémák, a koronavírus járvány és a területi igazgatás terén is lehetett számítani Kovács Tamás munkájára, aki a Nemzeti Adó és Vámhivatal megyei vezetőjeként eredeti feladatain messze túlmutatva vette ki részét a köz szolgálatából. Kovács Tamás azt mondta, a közszolgálat számára a felkészültséget, a megbízhatóságot, a humánus hozzáállást és a nagyvonalúságot jelenti.

Az emlékplakettek átadása után a Békés Megyei Területi Védelmi Bizottság ülésével folytatódott a program.

Nézze meg ezt is:

Elkészült a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzeme

  Elkészült a Vereshús Gyulai Kolbász-és Húsmanufaktúra hentesáru-feldolgozó üzeme, az átadó ünnepséget csütörtök délután tartották. …