2024. április 20., szombat
FONTOS

Baleset, elfogás és őrizetbe vétel Békés megyében

Mezőberényben, a Vadász utca és az Ady Endre út kereszteződésében 2022. november 18-án 7 óra 30 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. november 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert jogosítvány nélkül személygépkocsit vezetett. Korábban a Szeghalmi Rendőrkapitányság egy időre eltiltotta a járművezetéstől, és utánképzésre kötelezte, ezt azonban nem végezte el. A rendőrök Békéscsabán, a Jókai utcán állították le. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. november 18-án elfogtak és őrizetbe vettek egy csanádapácai nőt, akinek a Szegedi Járásbíróság csalás bűncselekmény miatt elrendelte a körözését. Ugyanezen a napon az orosházi rendőrök előállítottak egy péceli férfit is, akinek a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás miatt rendelte el az elfogását. A 40 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …