2024. február 22., csütörtök
FONTOS

Fontos elismerést kapott az Almásy-kastély

A második helyen végzett a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont az egyik, szálláshelyek közvetítésével foglalkozó weboldal idei vetélkedésében.

A gyulai kastély az Év Turisztikai Attrakciója 2022 kategóriában a vendégértékelések alapján szerezte meg a díjat, két fürdő között.

A versenyt életre hívó portál közlése szerint idén közel 15 ezer szálláshely, 500 település és 7300 attrakció mérettette meg magát, valamint 1,6 millió vendégértékelés és hatezer foglaló szavazata segítette a zsűri döntését.

Fekete-Dombi Ildikó hangsúlyozta, az elért eredmény alapja a gyulai Almásy-kastély szolgáltatásainak magas színvonala, amely az itt dolgozók munkáját dicséri. Jól tükrözi ugyanakkor azt is, hogy Gyula folyamatosan a legkedveltebb belföldi turisztikai célpontok között található.

A szavazása ezúttal ugyan az Almásy-kastélyt díjazta, ám az elismerésben valamennyi turisztikai szakember, a szektorban dolgozó minden munkavállaló tevékenysége és a helyiek városuk iránti elkötelezettsége, vendégszeretete is szerepet játszik.

Az ügyvezető kiemelte, ez a díj az itt dolgozókat is inspirálja, mindemellett a látogatóközpontban vannak még olyan lehetőségek, melyeket kihasználva még magasabb szintűvé tehetik az itteni szolgáltatásokat.

Nézze meg ezt is:

A gyulai kiállítóhelyek is bemutatkoznak az Utazás kiállításon

Tavaly több tízezer látogatót vonzott a budapesti Utazás kiállítás, és várhatóan idén sem lesz ez …