2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 12. 06.

Témák:

– Elkészült a Tiborc utca egymilliárd forintos felújítása. Kedd reggel Görgényi Ernő polgármester és Kiss Szabolcs önkormányzati képviselő elbontották az utolsó kordonokat, így szabaddá vált az út a közlekedők számára.

– A víz felől érkezett a Mikulás hétfő délután, és ajándékozta meg a gyerekeket Gyulán, az Élővíz-csatorna partján. A rendhagyó program várhatóan jövőre is folytatódik, a szervezők szeretnének még több fiatalt meglepni.

– Egyedi hangulatú előadást mutattak be szombat este a várszínház kamaratermében. Molnár Piroska és Rohonyi Balázs főszereplésével egy vígjátékon keresztül elevenedett meg egy nagyszülő-unoka kapcsolat.

– Családi napot rendeztek pénteken az Implom iskolában. A program az adventi ünnepkör köré épült, elsősorban annak hagyományait járta körül.

– Parkolóban fejtették át a gázolajat egy traktorból teherautóba Gyulán. A NAV munkatársai ellenőrizték a járműveket és lefoglalták az üzemanyagot. Az ügyben a szabálytalanságok miatt már a katasztrófavédelem is vizsgálódik.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …