2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Balesetek, ittas vezetés és lopás miatt intézkedtek a rendőrök

Az M44-es gyorsforgalmi út Kecskemét felé vezető oldalán, Békésszentandrás külterületén 2022. december 16-án 6 óra 45 perc körül egy tehergépkocsi átszakította a jobb oldali szalagkorlátot, majd árokba borult. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán, a Béke sugárúton 2022. december 17-én 17 óra után néhány perccel személygépkocsi gyalogost ütött el. A gyalogos nem zebrán ment át az úton, és a balesetben súlyosan megsérült.

A 44-es számú főúton, Csabacsűd külterületén 2022. december 18-án 18 óra 40 perckor személygépkocsi lovat ütött el. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, az állat elment a helyszínről.

Békés megyében 2022. december 18-án két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfi ellen indított büntetőeljárást a rendőrség, mindketten személygépkocsit vezettek. Egyiküket 7 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Corvin utcában, a másik férfit két órával később Mezőberényben, a Fő úton állították le a rendőrök. A pozitív eredményű légalkoholmérések után elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

A Szeghalmi Rendőrkapitányságra 2022. december 17-én tett bejelentést egy férfi arról, hogy a napokban a háza melléképületéből elloptak egy láncfűrészt és egy sarokcsiszolót. A bűncselekményt a gyanú szerint a szomszédja követte el, a 25 éves férfinél a rendőrök megtalálták a kisgépeket, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A szomszéd ellen lopás vétség miatt büntetőeljárás indult.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …