2024. április 18., csütörtök
FONTOS

Lopás és garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán lopás, Orosházán garázdaság és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Lopásról értesítették 2022. december 27-én délelőtt a rendőrséget Békés megyében.

A gyanú szerint Békéscsabán, a Szent István téren kiállított betlehemi jászolból 2022. december 24-én hajnalban elvittek egy Jézust ábrázoló figurát és megrongáltak drótrénszarvas világító dekorációkat is. A helyszín közelében működő kamerák felvételei alapján öt fiatalt hoztak a bűncselekménnyel összefüggésbe a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. Közülük egy 17 éves békéscsabai fiút a nyomozók még aznap délután gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrség vizsgálja azt is, hogy a többieknek milyen szerepe volt a történtekben.

Orosházán, a Kossuth Lajos utcában 2022. december 27-én 18 óra után néhány perccel hárman összeverekedtek, közülük egy súlyosan megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a három orosházi férfit.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. december 28-án 3 óra 15 perc körül Orosházán, a Mikes utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A pusztaföldvári nőt a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Teljes útzár várható csütörtökön, az Ajtóssy és a Halácsy utca csomópontjában

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024.04.11-én (csütörtökön) 7:30 és 17:00 óra között Gyulán az Ajtóssy …